preskoči na sadržaj
Osnovna Škola Jurja Dalmatinca Pag

Obavijest o početku rada produženog boravka

Osnovna škola Jurja Dalmatinca Pag će i u školskoj godini 2016./2017. u suradnji s Gradom Pagom organizirati program produženog boravka za učenike od 1. do 4. razreda u matičnoj školi u Pagu. Program će započeti s radom u utorak 6. rujna 2016. godine.


Cilj organizacije produženog boravka je tijekom cijele školske godine omogućiti djeci adekvatnu pomoć u učenju, različitim sadržajima povoljno utjecati na razvoj djetetove osobnosti, mlađim učenicima pomoći u lakšoj socijalizaciji i prilagodbi na nove uvjete, pripremiti dijete na lakše i uspješnije usvajanje novih sadržaja, uočiti i razvijati različite potencijale kod djeteta, razvijati pismenost, kreativnost, razviti osjećaj pripadnosti. Program je organiziran od 7.00  do 13.30 i u tom vremenu djeca dobivaju doručak i ručak, organizirano je vrijeme učenja i pisanja domaće zadaće. Program vodi učiteljica razredne nastave. Cijena pohađanja produženog boravka je 30,00 kuna po danu.

 

Svi roditelji koji su zainteresirani da njihovo dijete pohađa program produženog boravka mogu se javiti svakog dana od 8.00 do 14.00 u tajništvo Škole, kako bi potpisali ugovor i dogovorili uvjete pohađanja.

 

S poštovanjem!

 

 

 

Ravnateljica:

 

Željka Zubović, dipl. učitelj

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Rumora   datum: 5. 9. 2016.

TOČKA

Točka broj 2.
Školski list Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag


Tražilica

Oglasna ploča

Vremenik

VREMENIK II 2017/2018

Priloženi dokumenti:
Vremenik (2017-18) 2P.pdf


Katalog udžbenika 2014/15

Korisni linkovi
preskoči na navigaciju