preskoči na sadržaj
Osnovna Škola Jurja Dalmatinca Pag

MEĐUNARODNI PROJEKT RAZMJENE UČENIKA OŠ JURJA DALMATINCA PAG I SCUOLA SECONDARIA DON LORENZO MILANI IZ ZANEA

Međunarodni projekt razmjene učenika OŠ Jurja Dalmatinca Pag i Scuola secondaria Don Lorenzo Milani iz Zanea pokrenuli su grad Pag i grad Zane. Cilj ovog projekta je poticati razmjenu učenika bratimljenih škola, produbiti znanja, iskustva i tradicije i razviti suradničke odnose. 


Prvi dio projekta realiziran je od 29. rujna do 2. listopada odlaskom učenika 8. razreda iz Paga u posjet učenicima bratimljene škole u Zane. U sklopu posjeta realiziran je jednodnevni izlet u Veronu, rad u radionicama u školi te druženje u obiteljima domaćina i izleti u okolne gradove Vicenzu i Thiene. Gradonačelnik grada Zanea upriličio je primanje učenika i učitelja iz Paga i Zanea u gradskoj vijećnici i izrazio zadovoljstvo zbog dugogodišnje suradnje gradova i škola te poželio da se ona nastavi i u budućnosti.

Tema ovogodišnjih susreta je Ljubav ne poznaje granice. Inspirirani ovom temom učenici su sudjelovali u radu glazbene, likovne i sportske radionice. Radovi koji su nastali u likovnoj radionici izloženi su u školi u Zaneu. U sklopu glazbene radionice učenici su naučili ples koji su na kraju rada u radionicama i prezentirali. Ono što su učenici ponijeli sa sobom je uspomena na zanimljivo druženje, nova prijateljstva i nestrpljenje do idućeg susreta koji će se održati krajem travnja u Pagu.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Šime Gligora   datum: 11. 10. 2016.

TOČKA

Točka broj 2.
Školski list Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag


Tražilica

Oglasna ploča

Vremenik

VREMENIK II 2017/2018

Priloženi dokumenti:
Vremenik (2017-18) 2P.pdf


Katalog udžbenika 2014/15

Korisni linkovi
preskoči na navigaciju