preskoči na sadržaj
Osnovna Škola Jurja Dalmatinca Pag

Školska godina 2020/21

OBAVIJEST RODITELJIMA I UČENICIMA

Poštovani roditelji, na početku smo nove školske godine u kojoj nas, po svemu sudeći, očekuju mnogi izazovi.
Vjerujem da ćemo, uz dobru suradnju i jasnu komunikaciju doći do rješenja za svaki problem s kojim ćemo se susresti. Zato je važno da redovito pratite sve obavijesti koje će biti objavljene na web stranici Škole i da kontaktirate učitelje, razrednike, stručnu službu i ravnateljicu kad god naiđete na neki problem.

Svima zajedno neka nam bude sretna nova školska godina.

 

Prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo treba na najmanju moguću mjeru svesti dolazak više osoba (koje nisu učenici i djelatnici) u školu. Stoga smo se odlučili ove godine udžbenike podijeliti učenicima prvog dana nastave. Zato molim da svi učenici prvog dana nastave dođu u školu sa školskim torbama. Također pozivam roditelje učenika mlađeg uzrasta (i sve koji smatraju da njihovo dijete neće moći nositi sve udžbenike) da dočekaju dijete ispred škole po završetku nastave. Raspored održavanja nastave, kao i raspored autobusa, bit će objavljen na web stranici Škole i poslan učenicima putem digitalnih kanala koje imaju razrednici.

 

Sve ostale obavijesti koje su važne za početak školske godine, kao i naputke roditeljima i učenicima o provođenju epidemioloških mjera te organizaciji nastave u OŠ Jurja Dalmatinca Pag,  objavit ćemo na web stranici Škole do kraja ovog tjedna.

 

Ravnateljica
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Šime Gligora   datum: 31. 8. 2020.

TOČKA

Točka broj 3.
Školski list Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag


Tražilica

Oglasna ploča

Vremenik

VREMENIK II 2018/2019

Priloženi dokumenti:
vremenik II.pdf


Katalog udžbenika 2014/15

Korisni linkovi
preskoči na navigaciju