preskoči na sadržaj
Osnovna Škola Jurja Dalmatinca Pag

OBAVIJEST O POČETKU RADOVA U ZGRADI MATIČNE ŠKOLE

Cijenjeni roditelji, dragi učenici, od ponedjeljka 21. rujna 2020. godine započet će radovi na uređenju 2. kata zgrade matične škole. Radovi obuhvaćaju prenamjenu prostora. Od postojeće 4 učionice, rušenjem zidova i ponovnim pregrađivanjem, dobit će se 6 učionica , koje će prema broju učenika u razrednom odjelu površinom zadovoljavati pedagoški standard. Time će se stvoriti uvjeti za rad u jednoj smjeni. Uredit će se podovi i zidovi, izmijeniti elektro instalacije i klimatizirati prostor drugog kata. Radovi bi trebali trajati dva mjeseca.

Usporedo s radovima održavat će se nastava u prizemlju, na prvom katu i u prostoru sportske dvorane. Nastava će se održavati uz pojačana dežurstva djelatnika škole i pojačan oprez učenika, a poštujući epidemiološke mjere u svrhu suzbijanja bolesti izazvane korona virusom.

Prvi dio radova koji se odnosi na rušenje zidova trebao bi početi u srijedu 23. rujna i trajati tjedan dana, a radit će se u jutarnjim satima. Ti radovi će biti bučni i prljavi, stoga sam zatražila mišljenje Stožera civilne zaštite i Osnivača - Zadarske županije o održavanju nastave prema mješovitom modelu. To znači da ukoliko Stožer i Osnivač daju pozitivno mišljenje o provođenju nastave po mješovitom modelu i to mišljenje potvrdi Ministarstvo znanosti i obrazovanja, učenici od 5. do 8. razreda će od 23. do 30. rujna imati nastavu na daljinu, a učenici od 1. do 4. razreda nastavu u popodnevnoj smjeni u školi. Ukoliko Ministarstvo ne da pozitivno mišljenje o održavanju nastave na daljinu za učenike od 5. do 8. razreda, nastava će se održavati u školi prema uputama koje će učenici i djelatnici dobiti prije početka izvođenja radova.

O svim oblicima održavanja nastave, roditelji i učenici će na vrijeme biti obavješteni.

Molim sve roditelje koji imaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoći vezanih uz provođenje radova da mi se obrate putem elektroničke pošte na adresu: zeljka.zubovic@skole.hr.

Zahvaljujem svima na razumijevanu i suradnji.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Šime Gligora   datum: 18. 9. 2020.

TOČKA

Točka broj 3.
Školski list Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag


Tražilica

Oglasna ploča

Vremenik

VREMENIK II 2018/2019

Priloženi dokumenti:
vremenik II.pdf


Katalog udžbenika 2014/15

Korisni linkovi
preskoči na navigaciju