preskoči na sadržaj
Osnovna Škola Jurja Dalmatinca Pag

ORGANIZACIJA NASTAVE OD 23. rujna 2020. godine

Poštovani roditelji, sutra 23. rujna će započeti radovi na rušenju zidova u učionicama na 2. katu zgrade matične škole. Radovi će se izvoditi u jutarnjim satima. Zbog prašine i prljavštine koju će radovi proizvesti nećemo moći provoditi sve zadane epidemiološke mjere, a buka će onemogućiti izvođenje nastavnog procesa. Stoga će od sutra, srijede 23. rujna 2020. godine, za učenike od 5. do 8. razreda biti organizirana nastava na daljinu. Ona bi trebala trajati tjedan dana. O povratku učenika u školu, obavijestit ću na web stranici Škole i u virtualnom kanalu svakog razreda.

Učenici od 1. do 4. razreda nastavu će imati u školi, u popodnevnoj smjeni, prema redovnom rasporedu.

Nastava u „virtualnim razredima“ za sve učenike od 5. do 8. razreda  će se odvijati prema redovnom školskom rasporedu. Sat će trajati 40 minuta.

Učitelji će „biti nazočni u virtualnom razredu“ u vremenu u kojem prema „realnom rasporedu“ imaju nastavu i u tom vremenu će postavljati materijale za rad, zadavati zadatke i rokove izvršavanja zadataka te odgovarati na pitanja koje su učenici postavili i davati dodatna objašnjenja.

Da bi mogli realizirati ovakav način provođenja nastave, potrebna je kvalitetna suradnja s vama roditeljima. Zato vas pozivam da svakoga dana provjerite je li vaše dijete izvršilo obveze koje su mu zadane u „virtualnom razredu“.

Ukoliko dijete nije u mogućnosti izvršiti obveze, ima problema s internetskom vezom ili je naišlo na nekakav problem, molim Vas da se obratite razredniku putem elektroničke pošte, na službenu mail adresu koju vam je razrednik dostavio. Također se možete obratiti i meni putem elektroničke pošte na adresu zeljka.zubovic@skole.hr.

Zahvaljujem svima na razumijevanju i  suradnji.

 

Ravnateljica
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Šime Gligora   datum: 22. 9. 2020.

TOČKA

Točka broj 3.
Školski list Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag


Tražilica

Oglasna ploča

Vremenik

VREMENIK II 2018/2019

Priloženi dokumenti:
vremenik II.pdf


Katalog udžbenika 2014/15

Korisni linkovi
preskoči na navigaciju