preskoči na sadržaj
Osnovna Škola Jurja Dalmatinca Pag

Drugi dio Međunarodnog projekta razmjene učenika Pag-Zane

Od 21. do 24 travnja 2017. godine realiziran je drugi dio Međunarodnog projekta razmjene učenika Pag-Zane. U programu je sudjelovalo 16 učenika 8. razreda naše škole i 18 učenika iz Scuola secondaria Don Lorenzo Milani iz talijanskog grada Zanea.

U sklopu četverodnevnog programa učenici su sudjelovali u radu likovne, plesne te jezične-foto-informatičke radionice, na kojima su temu Ljubav ne poznaje granice prikazali na različite načine. Roditelji učenika domaćina organizirali su gostima poludnevni izlet brodom po Paškoj vali. Nedjelju 23. travnja učenici su proveli u cjelodnevnom razgledavanju Splita i Šibenika. Učenike je primio i gradonačelnik grada Paga gospodin Željko Maržić koji je izrazio zadovoljstvo što se prijateljstvo među gradovima njeguje i na ovoj razini te zahvalio školi i svim roditeljima koji su uložili svoj trud kako bi se projekt realizirao.

O uspjehu projekta možda najviše i najbolje govore radosna lica učenika koji su stekli nove prijatelje i obvezali se da će prijateljstvo njegovati i dalje.   Priloženi dokumenti:
Pag-Zane.pptx (15.06 MB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Šime Gligora   datum: 2. 5. 2017.

TOČKA

Točka broj 2.
Školski list Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag


Tražilica

Oglasna ploča

Vremenik

VREMENIK II 2017/2018

Priloženi dokumenti:
Vremenik (2017-18) 2P.pdf


Katalog udžbenika 2014/15

Korisni linkovi

Kurikulum 2017/2018

Kurikulum OŠ Jurjaj Dalmatinac Pag 2017/2018


Facebook


RSS Carnet
preskoči na navigaciju