preskoči na sadržaj

Nastava na daljinu - OBAVIJEST ZA RODITELJE

OBAVIJEST ZA RODITELJE

Poštovani roditelji, od ponedjeljka 16.03. počinje „nastava na daljinu“. Molim vas da pratite WEB stranicu Škole na kojoj će se redovito objavljivati sve važne informacije o provođenju „nastave na daljinu“.

 

RODITELJIMA UČENIKA OD 1. DO 4. RAZREDA

Učenici od 1. do 4. razreda će nastavu pratiti na HRT 3 programu – Škola na trećem prema rasporedu:

  1. Razred

8.00 – 10.00 h HRT 3 – Škola na trećem

  1. Razred

10.00 – 12.30  HRT 3 – Škola na trećem

  1. Razred

13.00 – 16.00 HRT 3 – Škola na trećem

  1. Razred

16.00 – 19.00 HRT 3 – Škola na trećem

 

Učiteljica i ostali predmetni učitelji će svakodnevno davati zadatke za samostalan rad putem virtualnih grupa koje su uspostavljene.

Svi materijali Škole na trećem će biti dostupni na upit i na Youtubeu pa ukoliko ga dijete ne može gledati u redovnom terminu ima mogućnost pogledati sadržaj programa u bilo kojem dijelu dana. Učenici su obvezni svakoga dana izvršavati obveze koje su im zadali učitelji. Ukoliko dijete nije u mogućnosti izvršiti svoje obveze u jednom danu, „izostanak“ treba opravdati učiteljici.

Roditelji koji nemaju mogućnost ostaviti dijete pod nadzorom kod kuće, mogu ga dovesti u školu od 8.00 sati. Molim roditelje koji će u ponedjeljak 16.03. dovesti dijete u školu da o tome što prije obavijeste razrednu učiteljicu.

 

RODITELJIMA UČENIKA OD 5. DO 8. RAZREDA

Učenici od 5. do 8. razreda će u ponedjeljak i utorak nastavu pratiti putem Sportske TV i u „virtualnom razredu“. U ponedjeljak 16. 03. učenici će, osim programa na Sportskoj TV stupiti u kontakt s razrednikom u „virtualnom razredu“. Raspored „susreta“ s razrednikom i programa na Sportskoj TV nalazi se na WEB stranici u uputi za učenike.

U utorak 17.03. učenici će pratiti nastavu na Sportskoj TV i stupit će u kontakt s predmetnim učiteljima u „virtualnom razredu“.

Od srijede 18. 03. krenut će nastava u „virtualnom razredu“.

Raspored održavanja nastave svakog će dana biti objavljen na WEB stranici Škole i u „virtualnom razredu“.

Učenik ima obvezu svakog dana izvršiti zadatke koji su mu zadani. Ukoliko učenik iz bilo kojeg razreda nije u mogućnosti izvršiti zadane zadatke, roditelji će opravdati „izostanak“.

Pozivam sve roditelje da upute djecu na primjereno ponašanje u „virtualnim razredima“.

 

Ukoliko trebate bilo koju dodatnu informaciju možete mi se obratiti putem elektroničke pošte na adresu: zeljka.zubovic@skole.hr.

Hvala na suradnji.

 

Ravnateljica

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Šime Gligora   datum: 15. 3. 2020.

TOČKA

Točka broj 4.
Školski list Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag


TražilicaOglasna ploča

Vremenik

VREMENIK II 2018/2019

Priloženi dokumenti:
vremenik II.pdf


Katalog udžbenika 2014/15

Korisni linkovi
preskoči na navigaciju