preskoči na sadržaj

NASTAVA NA DALJINU - ZA RODITELJE…

Poštovani roditelji, uspostavljen je sustav za praćenje „nastave na daljinu“.

 

  • Učenici od 1. do 4. razreda prate Školu na trećem i izvršavaju zadatke koje im učitelji šalju putem grupe koju ste formirali s učiteljicama.

 

  • Od sutra 18. 03. počinje nastava u „virtualnim razredima“ za sve učenike od 5. do 8. razreda i ona će se odvijati prema redovnom školskom rasporedu.
  • Učitelji će „biti nazočni u virtualnom razredu“ u vremenu u kojem prema „realnom rasporedu“ imaju nastavu i u tom vremenu će postavljati materijale za rad, zadavati zadatke i rokove izvršavanja zadataka te odgovarati na pitanja koje su učenici postavili i davati dodatna objašnjenja.
  • Učenik može u bilo koje doba dana biti u „virtualnom razredu“ i u jednom danu mora pregledati sve materijale i zadatke po predmetima koji su mu toga dana u rasporedu. Zadatke rješava u zadanom roku.
  • Da bi mogli realizirati ovakav način provođenja nastave, potrebna je kvalitetna suradnja s vama roditeljima. Zato vas pozivam da svakoga dana provjerite je li vaše dijete izvršilo obveze koje su mu zadane u „virtualnom razredu“.
  • Ukoliko dijete nije u mogućnosti izvršiti obveze u jednom danu, smatrat će se da je „izostalo“ s nastave te ste taj „izostanak“ dužni opravdati razredniku.
  • Ako se javi nekakav problem u praćenju ovakvog oblika nastave, molim vas da se obratite razredniku koji će organizirati rješavanje problema.

 

Vjerujem da ćemo zajedno prebroditi  izvanrednu  situaciju u kojoj smo se našli.

Zahvaljujem na suradnji.

 

Ravnateljica
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Šime Gligora   datum: 17. 3. 2020.

TOČKA

Točka broj 4.
Školski list Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag


TražilicaOglasna ploča

Vremenik

VREMENIK II 2018/2019

Priloženi dokumenti:
vremenik II.pdf


Katalog udžbenika 2014/15

Korisni linkovi
preskoči na navigaciju