preskoči na sadržaj
Regionalno natjecanje iz matematike 2010

Osnovna škola Jruja Dalmatinca Pag i grad Pag su domaćini 23. Regionalnog natjecanja iz matematike za učenike četvrtih, petih i šestih razreda. To je najviša razina natjecanja za učenike ove dobi. Na natjecanju će sudjelovati učenici iz zadarske, šibensko-kninske, splitsko-dalmatinske i dubrovačko-neretvanske županije.

Vijesti Matematika 2010

Poziv učenicima i njihovim roditeljima - natjecanje iz matematike

Poziv učenicima i njihovim roditeljima da se uključe u organizaciju regionalnog natjecanja iz matematike.


Cijenjeni roditelji!

Naša je škola i naš grad domaćin 23. Regionalnog natjecanja iz matematike za učenike četvrtih petih i šestih razreda. To je najviša razina natjecanja za učenike ove dobi. Na natjecanju će sudjelovati učenici iz zadarske, šibensko-kninske, splitsko-dalmatinske i dubrovačko-neretvanske županije, njih 112. Za te je učenike potrebno osigurati smještaj kod naših učenika. Do sada je osiguran  smještaj za 38 učenika. 

Ovim putem još jednom pozivam sve učenike od 4. do 8. razreda i njihove roditelje da u skladu sa svojim mogućnostima ugoste ove male matematičare. Na taj će način učenici steći nova iskustva i prijateljstva, a mi ćemo se kao škola i grad pokazati dobrim domaćinima.

Svi roditelji koji se odluče na ovaj način sudjelovati u organizaciji natjecanja mogu se javiti svakog radnog dana od 8 do 13 sati ravnateljici ili učiteljici Antoniji Maržić u produženi boravak i svi će oni  dobiti program natjecanja, koji će početkom svibnja biti objavljen na web stranici naše škole.

Unaprijed zahvaljujem svim učenicima i njihovim roditeljima koji će se na ovaj način uključiti u organizaciju regionalnog natjecanja iz matematike.

Ravnateljica:
Željka ZubovićPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Šime Gligora   datum: 23. 4. 2010.

TOČKA

Točka broj 2.
Školski list Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag


TražilicaOglasna ploča

Vremenik

VREMENIK I 2018/2019

Priloženi dokumenti:
Vremenik (2018-19) 1P.pdf


Katalog udžbenika 2014/15

Korisni linkovi
preskoči na navigaciju